I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, February 11, 2010

cuti panjang


aku dtg!!!kihkihkih....menjengah sini,kalau² ade cendawan yg leh dikutip & dijual...hehehheeee....mlm td aku abiskn masa dgn bsantai dgn opismate kat IOI mall....diorg main bowling,tp aku...biasela....segan la nak mlibatkan diri dlm game ni...hahahhaaaa!!sekadar mnjadi penonton & photographer...

aku ckp dgn bdk² opis....dh 1thn 2bln aku x jejak kaki ke puchong.....sampaikan,dlm ioi pun aku sesat...wakakaakakaa...aku dh tmasuk new wing,so phm² jer la......waaa...bngunan dpn ioi pun dh siap,hotel lg......aku rindu area sini,tp.....kaki nak mlangkah ke sini dh xder tujuan lg.....

aku hepy tgk gelagat anak² mmber...pelbagai gelagat....aku rindukan ank buah aku.....sedih kalu kenang²kn diorg....aku jd excited ambil gmba diorg,mlayan kerenah diorg.....maybe aku dh lame x merasai suasana sperti tu....aku rindu mnjadi seorang makcik pd anak buahnyer....

1 comment:

  1. saba ya...sedih aku baca..

    Cik Cekodok

    ReplyDelete